Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
Η αγορά φωτοβολταϊκών υλικών στα $40+ δισ. ως το 2016
[30/03/2012 - ΣΥΝΤΑΞΗ/ΠΗΓΗ: www.4green.gr]
πατήστε για μεγέθυνση
solar-panels-12_F16861.jpg
Η αγορά κρυσταλλικού πυριτίου και λεπτού υμενίου είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, για τους προμηθευτές των ηλεκτρονικών υλικών.

Μια έκθεση από τους ειδικούς συμβούλους της ΑΕΙ Consulting, σημειώνει, ωστόσο, ότι η ζήτηση θα μπορούσε να παραμείνει στάσιμη κατά τη διάρκεια του 2012, γεγονός που οφείλεται στο γεμάτο προκλήσεις, εξωτερικό περιβάλλον, που υποφέρει από τις δυσμενείς αλλαγές πολιτικής, στις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών στην Ευρώπη. Η νέα έκθεση περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία για τη ζήτηση πολτού πυριτίου, αερίων, υγρών χημικών, προσμίξεων, και άλλων κρίσιμων υλικών.

H ΑΕΙ Consulting, είναι μια κορυφαία, διεθνής εταιρεία συμβούλων που εξυπηρετούν τη βιομηχανία φωτοβολταϊκών. Η εταιρεία αναπτύσσει εκθέσεις, για τη βιομηχανία χημικών προϊόντων και υλικών, την τεχνολογία επεξεργασίας, των παραγωγών φωτοβολταϊκών κυττάρων και μονάδων, και αναλύσεις ισοτιμίας δικτύων, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών δημοσιονομικών προοπτικών για την πορεία της ανάπτυξης της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών.