Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
Μεγάλη η συμμετοχή για την 5η «Ecotec» (15-18 Μαρτίου 2012, Expo Athens, Ανθούσα Αττικής)
[21/02/2012 - ΣΥΝΤΑΞΗ/ΠΗΓΗ: http://www.ecotec-exhibition.gr/]
πατήστε για μεγέθυνση
ecotec-logo_F5827.jpg

Σε μια Ελλάδα που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της, υπάρχει μια αγορά που συνεχίζει να αναπτύσσεται και για την οποία οφείλουμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι ως χώρα, αυτή της «Πράσινης Ανάπτυξης» .

Η 5η διεθνής έκθεση «ECOTEC - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα» θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής από την Πέμπτη 15 μέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και θα έχει ως κυρίαρχο μήνυμα την προτροπή για ανάληψη μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας ώστε η Ελλάδα να καταστεί το ταχύτερο δυνατόν ένας σημαντικός παραγωγός και εξαγωγέας «καθαρής» ενέργειας, κάτι που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα και τις εξαγωγές της.

Τρείς σχεδόν μήνες πριν και οι περισσότερες εταιρίες έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους και για τη διοργάνωση του 2012. Παράλληλα αρκετές είναι οι νέες εταιρίες -ελληνικές και ξένες- που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την έκθεση.

Μέγας Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρεία SOPRAY. Χορηγοί  της έκθεσης είναι οι εταιρίες RenApps, Upsolar και NEON ENERGY ενώ Μεγάλος Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό «Ecotec». Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Ναυτεμπορική, τα περιοδικά Green Tank, Sun & Wind, PV Magazine, Τεχνική Επιθεώρηση, ECON 3, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ, Profil Energy, Water & Waste ενώ Χορηγοί Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες naftemporiki.gr, Biomassenergy.gr και Energypress.gr.