| Σάββατο, 23/03/2019
Ψάχνω για επιχειρήσεις:   Αναζήτηση
  Οποιαδήποτε από τις λέξεις   Όλες τις λέξεις   Ακριβής φράση
Αναζήτηση βάσει κατηγορίας


ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΡΕΥΝΕΣ & ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Βρετανία: 8,3% του ΑΕΠ το ηλεκτρονικό εμπόριο
Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Βρετανία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο επί του ΑΕΠ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο έθνος της Group of 20, σύμφωνα με έρευνα. Η ψηφιακή οικονομία της Βρετανίας αναπτύχθηκε με ρυθμό 10,9% ετησίως, ένα μέγεθος υψηλότερο από τον μέσο όρο 8,1% που επικράτησε στις οικονομίες της G20. Δεύτερη στην κατάταξη ήρθε η Νότιος Κορέα με ρυθμό 7,3% και τρίτη η Κίνα με το internet να συμβάλλει στο 5,5% του ΑΕΠ. Σύμφωνα με την έρευνα, αν το internet ήταν ένας παραδοσιακός κλάδος..... (04/04/2012)
περισσότερα »
Το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 2,6%
Τις δυνατότητες που δίνει το Ιντερνετ για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας έρχεται να αναδείξει μία μελέτη που εκπόνησε με την υποστήριξη της Google στην Ελλάδα η διεθνής συμβουλευτική εταιρεία The Boston Consulting Group (BCG). Η μελέτη προτείνει τρόπους ώστε να στραφούν στο Διαδίκτυο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις «για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον», όπως ανάφερε ο Στέφανος Λουκάκος, γενικός διευθυντής της Google Greece. Ετσι, με μέτρα όπως η αξιοποίηση των ..... (04/04/2012)
περισσότερα »
Σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα
Σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία από την ετήσια έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πλέον, 12.000 ελληνικές επιχειρήσεις αξιοποιούν οργανωμένα το Διαδίκτυο για τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές, ενώ για εφέτος προβλέπεται αύξηση έως 40% στην αξία των συναλλαγών. Στην Ελλάδα διακινούνται περίπου 200 εκατ. τιμολόγια που αφορούν σε συναλλαγές μεταξύ ε..... (30/03/2012)
περισσότερα »
Οnline επιλογές για φθηνότερες διακοπές
Ολο και περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν και κλείνουν προορισμούς και ξενοδοχεία μέσω Internet (09/02/2012)
περισσότερα »
Augmented Reality: Η νέα διάσταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο
Μέσω του Everywhere Commerce, της ιδανικής μορφής πολυκαναλικής διανομής, φαίνεται ότι oι πελάτες δεν προσεγγίζονται πλέον μόνο από τα παραδοσιακά κανάλια διανομής, προκειμένου να παροτρυνθούν σε αγορές. (02/02/2012)
περισσότερα »