| Κυριακή, 24/06/2018
Ψάχνω για επιχειρήσεις:   Αναζήτηση
  Οποιαδήποτε από τις λέξεις   Όλες τις λέξεις   Ακριβής φράση
Αναζήτηση βάσει κατηγορίας


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
Ανοιγμα Εικόνας
Το Allbooks είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και ανήκει στην VERTIGO ΕΠΕ. Ο κατάλογος του ξεπερνά τις 110.000 βιβλία.
Δείτε περισσότερα στο http://www.allbooks.gr
Ανοιγμα Εικόνας
Το apothema.gr ιδρύθηκε το 2005 και στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με κοινό στόχο να κάνουμε τη διαφορά σε μια αγορά που μαστίζεται από ακρίβεια και υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας. Το apothema.gr είναι το εργαλείο μέσα από το οποίο προσφέρουμε μοναδικές προσφορές και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Πετυχαίνουμε να προσφέρουμε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα συνεργαζόμενοι με επιλεγμένους προμηθευτές, διαλέγοντας τις καλύτερες ευκαιρίες της αγοράς και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακούς τρόπους πώλησης. Πάνω απ' όλα σε κάθε ευκαιρία δείχνουμε την υπευθυνότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη μας, κάτι που, μαζί με τις χαμηλές τιμές, μας χαρακτηρίζει!
Δείτε περισσότερα στο http://www.apothema.gr
Ανοιγμα Εικόνας
Μια ομάδα τεσσάρων εξειδικευμένων συνεργατών αξιολογεί καθημερινά μέσα από τον απίστευτα μεγάλο όγκο βιβλιοπαραγωγής, και επιλέγει ανά κατηγορία τα πιο νέα και ποιοτικά βιβλία, ώστε να σας βοηθήσει στην τελική σας αγορά.
Δείτε περισσότερα στο http://bestseller.gr
Ανοιγμα Εικόνας
Ένα περιβάλλον ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, με χιλιάδες τίτλους, που ενημερώνεται συνεχώς σε πραγματικό χρόνο από το amazon.co.uk.
Δείτε περισσότερα στο http://www.vivlia.gr
Ανοιγμα Εικόνας
Η ιστοσελίδα www.biblion.gr ενεργοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2004. Οι ηλεκτρονικές σελίδες του είναι ταξινομημένες σε τρεις βασικές κατηγορίες. Ανάλογα με το Θέμα των βιβλίων, τους Εκδοτικούς Οίκους και τους Συγγραφείς.
Δείτε περισσότερα στο http://www.biblion.gr
1  2  3  4  5  6  7  8  9